onsdag 27 april 2011







Underbara lilla sötis!

Har en riktig liten snorfia här hemma just nu. Efter helgen började näsan rinna och nu är hon helt tjock i näsan och halsen. Stackars liten, har så svårt att andas när hon ska sova så det har vart pipigt de senaste nätterna. Hoppas det släpper snabbt!

I helgen bestämde vi oss för att sluta med nattmat för lilltjejen och nu 5 nätter senare är vanan om välling på natten borta. Va mycket lättare än jag trodde det skulle bli då Lowa är en ganska bestämd tjej, men hennes mamma är rätt envis ibland hon med! :)
Så nu är det välling när det är dags för natten vid 20 och sen äter hon inget förrens gröten vid 8 på morgonen. Behöver jag säga att det är såå skönt? Och att jag är såå stolt? Thii :)


3 kommentarer:

  1. sötisen dåå! ja visst var hon fin :), Ebba är också snorgi och har världens slemhosta, hon har fått slemlösande nu i 2 dagar så de börjar bli bättre! Men de har vart två tuffa nätter när hon knappt sovit något alls.

    SvaraRadera
  2. Så söt är hon! :) Jättefin jumpsuit hon har på sig. Vart är den ifrån? :)

    SvaraRadera
  3. Ja hon är verkligen en underbar liten sötis. På sista bilden kollar hon på fasters favvosätt. Jag ÄLSKAR när hon gör så! :)

    SvaraRadera