måndag 6 december 2010

KSS och Maxi

Dagen började vid sju imorse när Lowa vaknade för lite mat, jag hade alarm på 07.30 så när hon hade ätit klart va det ingen ide att somna om igen. Vi hade tid på hudmottagningen på KSS idag vid 10 för ett märke Lowa har i nacken. Stod på kallelsen att man skulle va där i god tid så min plan va att åka hemifrån vid halv nio så jag skulle hinna ge Lowa mat och ny blöja innan vi skulle träffa läkaren. Tur att jag höll min tidsplan hyffsat bra för jag yra runt länge i korridorerna innan jag tillslut fick fråga om hjälp att hitta fram. Undra om det är jag som fattar noll eller om det faktiskt är lite krångligt att förstå sig på hur man ska ta sig fram på sjukhus ibland?

Lowa sken som en sol hela besöket och vi fick ytterligare en ny smörja att stryka på under några veckor för att se om det blir bättre. Skönt ändå att vi fick träffa en specialist på hud som sa att det inte va något farligt, för det är svårt att inte bli orolig när något ser lite konstigt ut.

Sedan åkte vi till Maxi och letade overall till Lowis. Har kört med en i strl 56 (som har vart väldigt tight det sista) och en i strl 62 det senaste. Va ute efter en 68 men hittade inte vad jag sökte. På reasnurran på Lindex fanns det en rosa i strl 74, den slog jag till på. För lång och för stor, men hon kan ju sträcka på sig nu utan att det strenar emot iallafall!

Nu ska jag busa och mysa lite med min fina lilla tjej innan det är dags för bad och kvällsmat!



Lilla mini Lowa 5 dagar gammal!

7 kommentarer:

  1. 5 dagar gammal och du ser såå fräsch ut! Hur är det möjligt? :)

    SvaraRadera
  2. otäckt med hudfläck, men skönt att det inte var någon fara=)
    och sjukhus är som labyrinter, fram tills man börjar jobba där då blir ALLT jätte logiskt=)

    kram

    SvaraRadera
  3. Oj 74! Det kan jag bara drömma om att få på Sixten nu :) Tänk va fort det går, det var väl inte så längesen Lowa var 5 dagar?? ;)
    KRAM!

    SvaraRadera
  4. Jo tack hon ar ju vuxit sen hon kom... hahaha. SÖTNOS! Krajag och Wilda längtar efter er, ses snart!

    SvaraRadera
  5. Ja, det känns lite mysigt på nåt sätt att vi kommer ha haft samma kläder lillan och jag :) Några stycken sådär är lagomt, det får inte bli för mycket, hihi!

    Vilken bedårande bild på lillflickan, tänk så liten hon var!

    SvaraRadera
  6. Hej! Har precis hittat hit via en annan blogg. Kul att läsa om andra som har barn i samma ålder som min lilla son. Vilken söt liten flicka ni har!

    SvaraRadera