söndag 14 november 2010

Igårkväll gjorde vi små smörgåstårtor och mumsade på, eller små och små Stoffes va ganska stor och min va inte direkt liten den heller. Hur goda som helst va dom iallafall!





Ser ganska gott ut va!?

Sitter här nyduschad nu och väntar på att min lilla skrutt ska vakna och äta lite. Hon har nämligen slagit rekord i tid utan mat inatt! Igår kväll fick hon mat vid 22 tiden men hade lite svårt att komma till ro så somnade först strax före 23. Gissa om jag blev chockad när jag vakna av att hon gnydde till vid 05.56 (ja jag vet på pricken!) och va hungrig. På 10 minuter va hon klar och ett snabbt blöjbyte senare så sov vi allihop igen. Lowa och Stoffe sover fortfarande och jag väntar faktiskt lite på att hon ska vakna nu, det är över 11 timmar sedan hon åt från det bröstet hon ska få nu, spänner bra i det nu ja!

Idag är det Fars Dag och vi ska först till Mölltorp för att fika hos min familj och fira min pappa lite sedan ska vi iväg till Stoffes pappa och få mat. Lowa köpte ett nytt blad till sin pappas bandyklubba när vi va i Skövde i fredags och så ska hon ha en I love Dad tröja på sig idag så han får också känna på att bli lite uppvaktad på pappornas dag för första gången!




Stoffe busa med Lowa igår och gjorde mittbena!
Hahha men lika söt va hon för det!


1 kommentar:

  1. Oj va smarrigt de såg ut. Bra att du rekommenderar tassarna, väntar nämligen sånna i brevlådan. Kram

    SvaraRadera